Friss topikok

Miért is...? családbarát. gyermekbarát. emberbarát. finom hazai termékbarát

2011.12.29. 18:44 SKNiki

családbarát. Mert úgy alakítottuk ki a kávézót, hogy 0-tól 99-évesig, mindenkinek tetszetős lehet. Egy kedves kis kávézó, amelynek kínálata "olyan, mint otthon": finom kávé, tea, habos kakaó, fonott kalács, házi sütemény, különleges szendvics, házi szörp - és ízletes lekvár. Ezek visszahozzák a gyerekkort idéző régi ízeket és a gyermekeink is megismerik és „megízlelik” ezen értékeket.

 

 

gyermekbarát. Mert a hagyományos ízek mellett, a színes ceruzáktól, a játszókuckótól, mesekönyvektől, az együtt játszó gyerekektől szerethető a hely, ahol jó lenni, jó időt tölteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

emberbarát. Mert az álmunk, egy jól működő kávézó, ami egy szerethető közösségi hely,  ahol jó időt tölteni. Kedves, barátságos kiszolgálás, mintha a barátainkhoz mennénk vendégségbe, vagy a nagymamához látogatóba. Az elérhető, „családbarát” árszínvonal fenntarthatóságáért, egy színvonalas, modern, "kiszolgálás a pultnál" hely várja a hét hat napján a vendégeket.

 

finom hazai termékbarát. Mert célunk, hogy a hazai termelőket (lehetőség szerint a környékbelieket-Székesfehérvár és vonzáskörzete) támogassuk azzal, hogy a minőségi áruikat beillesszük kínálatunkba. Ezzel népszerűsítve a minőségi hazai termékeket. (róluk hamarosan bővebben.....)

 

Mára ennyi. Folyt. köv.....

Szólj hozzá!

Címkék: kezdetek kávézó gyermekbarát családbarát emberbarát pöttyös bögre kávézó finom hazai termékbarát

A bejegyzés trackback címe:

https://pottyosbogrekavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr473504903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása