Friss topikok

2012. július 14. Pöttyös Piknik- Mini interjú 10. Babahami- Teething Bling

2012.07.08. 07:44 SKNiki

PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a Teething Blinget?

TB: Stílusos, praktikus, bababarát.

Legkisebb kis Babahami rajongó.jpg

PB: Mikor kezdtél el foglalkozni a Babahami Webáruházzal és miért?
TB: Beni fogzása révén jött az ötlet, hogy fogzáskönnyítő láncokkal kereskedjünk az interneten. Így őt nem kell magára hagynom, itthonról tudok mindent intézni. A Facebookos oldalunkon kialakult egy népes babás-mamás közösség, sok problémás kérdést oldottunk már meg közösen. Legnagyobb öröm pedig az, hogy vásárlóink nagy része visszatér hozzánk és mostanra már több száz kisbaba és számos kistestvér is Babahami lánccal fogzik. A sok pozitív visszajelzés pedig egész napra feltölt energiával, és ez a jókedv Benire is átragad.

PB: Kedvenc termék?

TB: Momentán éppen a Gyöngyház Teething Bling, mert zenebölcsibe, strandra és akár egy puccos esküvőre is  felvehetem, annyira univerzális. Beninek is bejön, főleg, ha éppen jön a foga. :)

 
Linkek:

Babahami logo.jpg

www.babahami.hu
www.facebook.com/babahami

Szólj hozzá!

Címkék: pöttyös bögre kávézó Pöttyös Piknik Székesfehérvár babahami

A bejegyzés trackback címe:

https://pottyosbogrekavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr134635486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása