Friss topikok

2012. július 14. Pöttyös Piknik- Mini interjú 18. Árvai-Mórocz Ágnes ( CsipkeDesign)

2012.07.10. 21:12 SKNiki

562088_336166106441448_521214117_n.jpgPB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkátokat? Miket készítetek?

Ági: Három szó, amivel jellemeznénk magunkat: design, praktikum, harmónia.


PB: Mikor kezdtetek el foglalkozni a CsipkeDesign-val és miért?

Ági: A Férjemmel, Misivel már a CsipkeDesign megalakulását megelőzően is együtt dolgoztunk. Ő a Kreatív, én pedig aki mindezt eladja.
A CsipkeDesign.hu ötlete az esküvőnk kapcsán merült fel, amikor az akkor még újdonságnak számító cupcake toronyhoz kerestem cupcake kosárkákat, viszont egész Európában nem akadtam nyomára.
Így a Férjem felvetette, hogy ha ennyire nincs, akkor jó ötlet lenne gyártani. Már csak egy lézervágó gép kellett és Misi ügyes keze, ami nyomán megszülettek a termékeink. Először csak cupcake kosárkák, aztán a lézer lehetőségeit felismerve sok minden más a meghívóktól, a díszdobozokon át egészen a plexi cupcake állványig.

Ma már sok egyedi megrendelést is ki tudunk elégíteni, legutóbb például a Babahami-nak terveztünk és készítettünk bemutató állványt a fogzáskönnyítő ékszerekhez.


PB: Kedvenc munkátok?

Ági: Kedvenc munkám? Mindig éppen az aktuális:-). Minden darabban maximálisan benne vagyunk mi is...A következő kedvenc valószínűleg a születendő Trónörökösünknek tervezett és fából kivágott színes barik lesznek, amik a szobáját ékesítik majd:-)

hokristaly_muffinpapir-2-500x500.jpgkalocsa_ultetokartya-01-225x225.jpgfrezia_poharalatet-01-225x225.jpg

elérhetőség: ITT

Facebook oldal: ITT

Szólj hozzá!

Címkék: pöttyös bögre kávézó Pöttyös Piknik Székesfehérvár CsipkeDesign.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pottyosbogrekavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr184643418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása