Friss topikok

2012. július 14. Pöttyös Piknik- Mini interjú 19. Bodzsár Nóra ( Tündérműhely)

2012.07.12. 21:29 SKNiki


PB: Mikor kezdtél el foglalkozni ékszerkészítéssel és miért?

Nóri: A Tündér Műhely tulajdonképpen az én egyszemélyes kis vállalkozásom. Ősszel lesz három éve, hogy a kézműves ékszerek irányába fordult az érdeklődésem, az egységes arculat pedig 2011 elején született meg.

Ékszereket készítek, elsősorban süthető gyurmából, illetve textillel bevont gombok felhasználásával.
Egyediségre és változatosságra törekszem, hogy minden stílusban, minden korosztály megtalálhassa a hozzá illő darabokat a munkáim között. Gyermekek számára készült, hétköznapi kiegészítőként, illetve alkalmi, elegánsabb viselethez illő ékszereket egyaránt lehet találni a kínálatomban.

nori1.JPG

PB: Kedvenc munkád?

Nóri: A gyurmából készült ékszerek egyedisége a szabadkezi formázásban rejlik számomra, a gombékszerek különlegességét pedig a szebbnél szebb anyagok adják meg.

Személy szerint hozzám a romantikus, visszafogottabb nőies vonal áll közelebb, de olykor éppen a különösebb vagy éppen különc darabok a kedvenceim, amikre az emberek mosolyogva rácsodálkoznak.

nori2.JPG

Elérhetőségek:

blog: www.tundermuhely.wordpress.com

facebook oldal: ITT

Szólj hozzá!

Címkék: pöttyös bögre pöttyös bögre kávézó Pöttyös Piknik Székesfehérvár tündérműhely

A bejegyzés trackback címe:

https://pottyosbogrekavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr274643853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása