Legelőször a Wampon találkoztunk Brigiékkel, akkor amikor már végig kóstolunk 100 különböző dolgot ( a méztől a csípős paprikáig). És talán már nem is mentünk volna oda hozzájuk, de messziről megláttam a csokoládé nyalókájukat és kedvesen mosolyogtak Ránk.
Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a Bobojka csokoládékat?
- nőies, színes, modernül folkos.
Mikor kezdtél el foglalkozni a csokoládékészítéssel, és miért?
- 2008-ban kezdtem el foglalkozni csokikészítéssel, de előtte is valamilyen cukrászdában gondolkodtam. Mindenféle sütit viszont nem szeretek, ráadásul cukrászdából már sok volt, ezért maradt a csoki.
Kedvenc íz?
- Nagyon nehéz, mert hangulatfüggő is, de a sós karamella az mindig jó.
Kedvenc csokoládé?
- Inkább azt írom, amit nem szeretek, abból valóban csak egyféle van: a dohányos jegyekkel rendelkező csokoládé. Valamiért ez nekem nem jön be.
A legnagyobb sikered 2011-ben?
- Nem tudom mi a siker, azt írom, amitől én jól érzem magam: amikor azt látom a vevőim arcán, hogy a csokimtól valami más világba kerültek. Megváltozik az arckifejezésük, sokszor hangot is adnak vagyis élvezik azt amit készitek. Enélkül nem tudnék tovább működni.
Legnagyobb álmod 2012-re?
- Irányvonalakat alkottunk, de biztos vagyok benne, hogy meglepetések is lesznek. A weboldalunkat végre szeretnénk működőképessé is tenni, talán még egy webshopot is csatolni mellé. Biztosan lesznek újdonságaink, például úgynevezett finomra konsírozott csokoládé vonal, minden fűszer és feltét nélkül, csak maga a csoki. El is kezdtünk már különböző ültetvényekről csokikat kóstolni. Emellett a piaci igény miatt diabetikus csokik is rákerülnek a palettánkra. A bonbonok terén vadabb vonalakkal próbálkozunk, például zöldfűszeresekkel. Születtek verziók nyáron, csak még nem tisztultak le.
A Bobojka csokoládékat, Székesfehérváron csak Nálunk találjátok meg. És errre nagyon büszkék is vagyunk:)