Friss topikok

Mini interjú Bárány Brigivel, a Bobojka csokoládé megálmodójával

2011.12.31. 08:17 SKNiki

 Legelőször a Wampon találkoztunk Brigiékkel, akkor amikor már végig kóstolunk 100 különböző dolgot ( a méztől a csípős paprikáig). És talán már nem is mentünk volna oda hozzájuk, de messziről megláttam a csokoládé nyalókájukat és kedvesen mosolyogtak Ránk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a Bobojka csokoládékat?

- nőies, színes, modernül folkos.

Mikor kezdtél el foglalkozni a csokoládékészítéssel, és miért?

- 2008-ban kezdtem el foglalkozni csokikészítéssel, de előtte is valamilyen cukrászdában gondolkodtam. Mindenféle sütit viszont nem szeretek, ráadásul cukrászdából már sok volt, ezért maradt a csoki.

Kedvenc íz?

- Nagyon nehéz, mert hangulatfüggő is, de a sós karamella az mindig jó.

Kedvenc csokoládé?

- Inkább azt írom, amit nem szeretek, abból valóban csak egyféle van: a dohányos jegyekkel rendelkező csokoládé. Valamiért ez nekem nem jön be.

A legnagyobb sikered 2011-ben?

- Nem tudom mi a siker, azt írom, amitől én jól érzem magam: amikor azt látom a vevőim arcán, hogy a csokimtól valami más világba kerültek. Megváltozik az arckifejezésük, sokszor hangot is adnak vagyis élvezik azt amit készitek. Enélkül nem tudnék tovább működni.

Legnagyobb álmod  2012-re?

- Irányvonalakat alkottunk, de biztos vagyok benne, hogy meglepetések is lesznek. A weboldalunkat végre szeretnénk működőképessé is tenni, talán még egy webshopot is csatolni mellé. Biztosan lesznek újdonságaink, például úgynevezett finomra konsírozott csokoládé vonal, minden fűszer és feltét nélkül, csak maga a csoki. El is kezdtünk már különböző ültetvényekről csokikat kóstolni.  Emellett a piaci igény miatt diabetikus csokik is rákerülnek a palettánkra. A bonbonok terén vadabb vonalakkal próbálkozunk, például zöldfűszeresekkel. Születtek verziók nyáron, csak még nem tisztultak le.

A Bobojka csokoládékat, Székesfehérváron csak Nálunk találjátok meg. És errre nagyon büszkék is vagyunk:)

Szólj hozzá!

Címkék: csokoládé mini interjú pöttyös bögre kávézó bobojka

A bejegyzés trackback címe:

https://pottyosbogrekavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr903508504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása